ΚΥΡΙΑΚΗ 03.08.2025 05:22
MENU CLOSE

Περιστέρι: Πανικός σε κηδεία - Ιερέας τσακώθηκε με συγγενή

05.10.2024 12:44

Πανικός επικράτησε σε κηδεία, στο Περιστέρι, όταν -σύμφωνα με το ekklisiaonline- ιερέας και συγγενείς του θανόντος ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς.

Συγγενής του θανόντος διέκοψε την ακολουθία και επιτέθηκε λεκτικά στον παπά λέγοντάς του πως «τρέχει πολύ τα λόγια της νεκρώσιμου ακολουθίας», κάτι που είναι απαράδεκτο εκκλησιαστικά και τον απείλησε πως θα τον αναφέρει για αυτό του το παράπτωμα.

Στη συνέχεια ο ιερέας με αυστηρό τρόπο ζήτησε από τον συγγενή να σωπάσει για να συνεχιστεί η εξόδιος ακολουθία γεγονός που εξόργισε περισσότερο τον άνδρα, ο οποίος άρχισε να φωνάζει μέχρι που υπήρξε παρέμβαση άλλων παρισταμένων και συγκράτησαν τον άνδρα και η εξόδιος ακολουθία συνεχίστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Αν πάμε στο οφθαλμός αντί οφθαλμού, θα μείνουμε τυφλοί» (Video)

Νίκος Πλακιάς: «Όσο υπάρχει το αντίτιμο δεν θα πάω στη συναυλία» – «Στα δικαστήρια θα μας βρουν όλους εκεί» (Video)

Κακοκαιρία Cassandra: «Σφυροκοπά» την Αιτωλοακαρνανία – Πληροφορίες για αγνοούμενο (Videos)

ΚΥΡΙΑΚΗ 03.08.2025 00:15
Exit mobile version