Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εντύπωση έκανε χθες βράδυ, ώρα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής ότι ο Παύλος Πολάκης ανέβασε μία δήλωση στο facebook, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη από κάποιους διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η άγαρμπη προσπάθεια να αποκλειστεί ο Κασσελάκης δια πειθαρχικών μέσων, ενόχλησε το έμπειρο στέλεχος και υποψήφιο πρόεδρο.
Πιθανόν ο Πολάκης να βλέπει και κάτι άλλο, καθότι δεν είναι χθεσινός: Εάν οι 87 της τωρινής πλειοψηφίας μεθοδεύουν ως και τη διαγραφή του Κασσελάκη είναι προφανές ότι δεν θα σταματήσουν πουθενά προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη ηγεσίας.
Και έτσι, μόλις «τελειώσουν» με τον Κασσελάκη, σειρά μπορεί να έχει ο ίδιος ο Πολάκης. Όχι βέβαια να τον διαγράψουν, δεν γίνονται αυτά – αν και ήθελαν να το διαγράψουν όντως τον Ιούλιο με την υπόθεση της Λινού. Αλλά να αρχίσουν να τον αποδομούν και να τον στοχοποιούν με απαράδεκτα μέσα και μεθόδους.
Βλέπετε, ο δρόμος του αυταρχισμού δεν έχει όρια και η τακτική των αποκλεισμών κανένα φραγμό.
Αυτό κατάλαβε ο Πολάκης και λέει «μπάστα»…
Διαβάστε επίσης:
Υπομονή με τις ουρές στο ΠΑΣΟΚ
Ερήμωσε η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.