Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα σουρεαλιστικο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε εστιατόριο του Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ, με πρωταγωνίστρια μια εξαγριωμένη γυναίκα που… μπέρδεψε τις σημαίες.
Θεωρώντας ότι επρόκειτο για σημαίες του Ισραήλ, τις έσκιζε ζητώντας την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και καταγγέλλοντας τη γενοκτονία από το Τελ Αβίβ.
Επρόκειτο ωστόσο για ελληνικό εστιατόριο, το οποίο, όπως είναι αναμενόμενο, είχε… ελληνικές σημαίες.
@ambamelia #fyp #viral ♬ original sound – Ambzz
Αφού οι ιδιοκτήτες κατηγορήθηκαν αδίκως για υποστηρικτές της γενοκτονίας των Παλαιστινίων, της εξήγησαν τη διαφορά στις σημαίες και η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη.
Διαβάστε επίσης:
Paul Lowe: Σοκ από τη δολοφονία του διάσημου Βρετανού φωτορεπόρτερ – Συνελήφθη ο γιος του (photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.