Καλάβρυτα: «Έστριψα το τιμόνι για να αποφύγω σύγκρουση με ΙΧ - Έσπασα με το πόδι το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές», είπε ο οδηγός του ΚΤΕΛ (photos/videos)
«Έστριψα λίγο το τιμόνι, για να αποφύγω τη σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί το τροχαίο», είπε ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα σήμερα στα Καλάβρυτα.
Σε άλλες δηλώσεις του στο tempo24.news, ο οδηγός του λεωφορείου -που εξετράπη και ανατράπηκε πέφτοντας από ύψος έξι μέτρων περίπου στο δρόμο Πατρών-Καλαβρύτων- τόνισε πως μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι πέντε μαθητές και οι δύο εκπαιδευτικοί.
Το τροχαίο
Το πρωί της Παρασκευής λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, το οποίο εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο από Πάτρα προς Καλάβρυτα, εξετράπη από την πορεία του και ανετράπη κοντά στην κοινότητα Μάνεσι.
Οι περίπου 20 επιβάτες του λεωφορείου, μεταξύ των οποίων έξι μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος.
Στη συνέχεια, οι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν με άλλο όχημα στην πόλη των Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με την Aστυνομία, δεν δηλώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι επιβάτες πήγαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Διαβάστε επίσης:
Βάρη: Νέο περιστατικό σχολικής βίας – 17χρονος έπεσε αναίσθητος από το ξύλο – Δύο συλλήψεις ανηλίκων