Μητσοτάκης - Σαμαράς: Για... «κακή χημεία» μιλά ο Νικήτας Κακλαμάνης, ζητά πρωτοβουλίες για επικοινωνία
Στην… κακή χημεία μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά απέδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης την ένταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις των δύο ανδρών, ένταση που, σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε οριστική ρήξη.
Κατά τον Ν. Κακλαμάνη αιτία είναι «η κακή χημεία στις διαπροσωπικές σχέσεις των δύο, που έχουν αναπτυχθεί. […] Και οι κακές διαπροσωπικές σχέσεις δεν επιλύονται με ανακοινώσεις των γραφείων τύπου ένθεν κακείθεν».
«Σηκώνεις το τηλέφωνο, λες έλα να σε δω, θέλω να συζητήσουμε. Τα συζητάς και βρίσκεις λύση. Αυτή είναι η άποψή μου. Συνήθως αυτός που είναι στην νούμερο ένα θέση, είναι που παίρνει και την πρωτοβουλία» σημείωσε χαρακτηριστικά, ουσιαστικά καλώντας τον Κ. Μητσοτάκη να… σηκώσει το τηλέφωνο.
Διαβάστε επίσης
Καταγγελία Κασσελάκη: Φιμώνουν οργανώσεις για να μην βγάζουν ψηφίσματα
Μαρινάκης για Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός επιλέγει τους συνομιλητές του, αρραγής η Κ.Ο. της ΝΔ
Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Αλέξης Χαρίτσης – Αντιμετώπισε αναπνευστικό πρόβλημα