search
ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 01:19
MENU CLOSE

Μάινας για το επάγγελμα του ηθοποιού: «Αν κάνεις το λάθος και πεις ότι έφτασες κάπου είσαι τελειωμένος» (Video)

27.10.2024 16:54
stelios-mainas-new

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ήταν ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος αναφέρθηκε στις προκλήσεις του επαγγέλματος του ηθοποιού.

«Αν κάνεις το μεγάλο λάθος και πεις ότι έφτασες κάπου, είσαι τελειωμένος. Εμείς οι ηθοποιοί ξεκινάμε πάντα από το μηδέν.

«Είμαστε ίσως η μοναδική δουλειά που ψάχνουμε εργασία 2-3 φορές τον χρόνο, και οι θεατές μας αξιολογούν κάθε φορά από την αρχή, από το μηδέν».

Σε άλλο σημείο πήρε θέση στις αντιδράσεις γύρω από το ποιοι καλλιτέχνες έχουν το δικαίωμα να εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

«Το Ηρώδειο, ναι μεν είναι ένα ρωμαϊκό ωδείο, αλλά αποτελεί έναν λαϊκό χώρο για όλον τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί.

Δεν είμαι υπέρ των κλειστών πραγμάτων· συγκεκριμένα για το Ηρώδειο, πιστεύω ότι πρέπει να είναι ανοιχτό για όλους. Το θεωρώ λάθος να υπάρχουν κριτήρια που διαχωρίζουν τους καλλιτέχνες.

Δεν αρκεί μόνο ο χώρος· είναι οι άνθρωποι που δίνουν αξία σε έναν χώρο».

Διαβάστε επίσης:

Μπουρδούμης για το Brokeback Mountain: «Μου φαίνεται φασιστικό να απαιτούν να κατέβει μια παράσταση»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Οι ύβρεις δεν είναι σάτιρα» – «Είχα πρόσταση από το ΠΑΣΟΚ να μπω στην πολιτική» (Video)

Χρηστίδου για Γαρμπή: «Άλλο να κάνει ο άνδρας one night stand, άλλο να πηγαίνει με την κολλητή σου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 01:07