search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 00:53
MENU CLOSE

Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: 32χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε κλαρκ και φορτηγό

12.11.2024 10:41
ekav-new
φωτογραφία αρχείου

Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/11, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 32χρονου.

Όλα συνέβησαν όταν ο 32χρονος οδηγός ενός φορτηγού εταιρείας του Ηρακλείου σταμάτησε στην Φοινικιά για να εφοδιαστεί με καύσιμα.

Σύμφωνα με το cretapost, κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού και εξαιτίας κακού χειρισμού ο 32χρονος εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο φορτηγό και ένα κλαρκ.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να παραλαμβάνει τον 32χρονο, μεταφέροντάς τον στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, ο 32χρονος έφερε ελαφρά θλαστικά τραύματα και μετά την περίθαλψή του έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του με αναρρωτική άδεια.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο – Η αντίδραση της μητέρας του δράστη: «Ζητάμε συγνώμη, αν τον έβλεπα θα του έλεγα να παραδοθεί»

Οδός Πειραιώς: Τροχαίο με παράσυρση πεζού στη συμβολή με Χαμοστέρνας

Ρέθυμνο: Στις φλόγες μονοκατοικία στις Λίγκρες – Τεράστιες υλικές ζημιές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 00:52