Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Άννα Διαμαντοπούλου στη Βουλή.
Η πρώην υπουργός ανέβηκε στον 1ο όροφο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε φτάσει ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.
Πολλοί έσπευσαν να τη χαιρετήσουν. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, είχε έναν σύντομο διάλογο μαζί της.
Στη συνεδρίαση συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος, ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιάννης Κουτσούκος, η υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού, Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Μάντζος.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.