search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 07:13
MENU CLOSE

Γαλλία: Στην τελική της φάση η δίκη της υπόθεσης Πελικό – Την Τρίτη ξεκινούν οι αγορεύσεις των δικηγόρων

17.11.2024 18:00
zizel pelicot 665- new

Μετά από 10 πολύ έντονες συναισθηματικά εβδομάδες για την Ζιζέλ Πελικό, η δίκη για τους βιασμούς της -με «ενορχηστρωτή» τον ίδιο της τον σύζυγο– πλησιάζει προς το τέλος της.

Η νομική της ομάδα θα δώσει τις τελικές της αγορεύσεις την Τρίτη (19/11) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία από την υπεράσπιση των 50+1 κατηγορούμενων.

Μετά από αυτή την διαδικασία, η πενταμελής δικαστική επιτροπή θα συνεδριάσει και στις 20 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, για την υπόθεση που έχει σοκάρει τον πλανήτη.

Ο Ντομινίκ Πελικό, σύζυγος του θύματος, δικάζεται μαζί με άλλους 50 άνδρες για βιασμούς το διάστημα 2011-2020, με θύμα την Ζιζέλ, την οποία νάρκωναν πριν προβούν στις απεχθείς ενέργειές τους.

Ο σύζυγός της, αφού τη νάρκωνε, έφερνε σπίτι άνδρες τους οποίους γνώριζε στο διαδίκτυο, προκειμένου να την βιάσουν, βιντεοσκοπώντας μάλιστα πολλούς από τους βιασμούς. Αν και είναι μόλις 51 οι κατηγορούμενοι, οι ερευνητές αναφέρουν ότι έχουν στοιχεία για περίπου 200 βιασμούς, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Σολτς για την επικοινωνία με Πούτιν: «Οι απόψεις του για την Ουκρανία δεν αλλάζουν και αυτό δεν είναι καλό νέο»

Πάπας Φραγκίσκος: Να ερευνηθεί αν στην Γάζα διαπράχθηκε γενοκτονία – Τι είπε για το μεταναστευτικό

Λίβανος: Νεκρός ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Χεζμπολάχ από ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 07:11