ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 16:30
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Μαζικές προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ - Χτύπησαν τη δικηγόρο του Ζακ, Άννυ Παπαρρούσου

06.12.2024 17:20

Σε δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ στην Ιπποκράτους και Φαναριωτών, στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τις συγκεντρώσεις για τη 16η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

— Παρασιτεί Μετέωρος (@parameteoros) December 6, 2024

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και η δικηγόρος Άννα Παπαρρούσου, η οποία φερεται να χτυπήθηκε από άνδρες των ΜΑΤ.

Έκλεισαν και πάλι οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, λόγω των συγκεντρώσεων – πορειών στο κέντρο της Αθήνας για την 16η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις.

Στις 18:00 στα Προπύλαια είναι το κάλεσμα από συλλογικότητες, συνδικάτα και άλλους φορείς για την πορεία μνήμης. Πάντως, η πρώτη πορεία (12:00, 6/12) ολοκληρώθηκε χωρίς ένταση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ καθώς στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη προσυγκέντρωση στα Εξάρχεια και μια δεύτερη ακόμα προσυγκέντρωση στην περιοχή στην οδό Τσαμαδού.

Στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, εκεί όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος, από τα πυρά του ειδικού φρουρού θα γίνει συγκέντρωση, από τον κόσμο που θα βρεθεί για την επιμνημόσυνη δέηση, όπως γίνεται κάθε χρόνο, στις 21:00, ώρα δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου,

Διαβάστε επίσης:

Σχεδόν 2 τόνους κάνναβης και 44 κιλά κοκαΐνης είχαν διακινήσει οι χούλιγκαν – Συνελήφθησαν 21 μέλη, η δομή του κυκλώματος

Ρόδος: Μαθητής Γυμνασίου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι – Δοκίμαζε το «Superman Challenge» του TikTok

Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 39χρονο (videos)

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 16:29
Exit mobile version