ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 00:52
MENU CLOSE

Μυστήριο με 25χρονο Βέλγο αγνοούμενο που επανεμφανίστηκε σε σύγχυση και «συρματοπλέγματα στο σώμα»

10.12.2024 21:44

Ένας άνδρας 25 ετών ο οποίος είχε εξαφανιστεί την 1η Δεκεμβρίου στο Βέλγιο, επανεμφανίστηκε πέντε ημέρες αργότερα στη βόρεια Γαλλία, «σε κατάσταση σύγχυσης» ανέφερε μια αστυνομική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο νεαρός χτύπησε την πόρτα μιας ιδιωτικής κατοικίας στο Φρασν-σιρ-Εσκό, κοντά στη Βαλενσιάν της Γαλλίας. «Έδειχνε ταραγμένος, δεν φορούσε παπούτσια και μιλούσε ασυνάρτητα», σύμφωνα με μια πηγή της γαλλικής αστυνομίας.

Πολλά ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι «είχε συρματοπλέγματα στο σώμα του», πρόσθεσε η πηγή αυτή, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία της τοπικής εφημερίδας Voix du Nord.

Ο νεαρός Βέλγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βαλενσιάν και η δικαστική αστυνομία του Τουρνέ, στο Βέλγιο, ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Αρθρογράφος στους Times: «Γιατί δεν πρέπει να επιστραφούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα» – Βολές και στον διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου

Αντιμέτωποι με το δίλημμα της επιστροφής εκατομμύρια Σύροι πρόσφυγες – Αυξάνονται οι χώρες που «παγώνουν» τις αιτήσεις ασύλου

Αναβιώνει στο δικαστήριο η γυναικοκτονία που σόκαρε τη Γαλλία, όταν 26χρονος σκότωσε τη σύντροφό του μπροστά στην κόρη τους

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 00:08
Exit mobile version