search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 11:50
MENU CLOSE

Βαγγέλης Πάνου: Ο λόγος που δεν κάλεσε στον γάμο του τη νονά της κόρης του, Ζήνα Κουτσελίνη (video)

13.01.2025 11:33
vaggelis-panou

Ο θετός γιος της Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης Πάνου, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά.

Μιλώντας για την απόφασή του να ξαναπαντρευτεί, αναφέρθηκε και στο παιδί του από τον πρώτο του γάμο, αλλά και την νονά της, Ζήνα Κουτσελίνη, την οποία ωστόσο δεν κάλεσε στον δεύτερο γάμο και εξήγησε και τον λόγο.

«Ολα είναι καλά με την πρώην σύζυγό μου Η κόρη μου (την οποία λένε Πόλυ όπως την γιαγιά της) τα πάει καλά με την Κωνσταντίνα (δεύτερη σύζυγος). Εχει δύο σπίτια και πάει όπου θέλει. Η Κωνσταντίνα την αγαπάει, η Πόλυ λατρεύει την Κωνσταντίνα και να φανταστείς όταν πάμε σε λούνα παρκ παίζει μαζί της, όχι με μένα» είπε αρχικά και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν κάλεσε την νονά της στον γάμο του.

«Δεν είναι ότι δεν την ήθελα, αλλά γιατί δεν θεωρώ πως ήταν σωστό να μπλέξω ανθρώπους από τον πρώτο μου γάμο, στον δεύτερο» είπε.

Η υπερπροστατευτική Πόλυ Πάνου

Αναφερόμενος στην μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν 11 χρόνια, ανέφερε: «Δε μου λείπει η… γκρίνια που είχαμε στο σπίτι. Μου λείπει που με περίμενε στις 5 το πρωί για να με μαλώσει και να μου πει “πάλι άργησες;”. Δεν προλάβαινε ποτέ να είναι δίπλα μου σε ότι έκανα. Με έβλεπε μια ζωή παιδί. Εκανε τα πάντα για να είναι σωστή απέναντί μου. Με πολλά λάθη. Κατ’ αρχήν αν ζούσε δεν θα ήμουν με την Κωνσταντίνα. Οτι πλησίαζε σε μένα, ήταν αρνητικό.Δεν θα είχα παντρευτεί ούτε την Γωγώ (πρώτη σύζυγος). Ηταν και μεγαλύτερή μου. Θα γύριζε τον κόσμο τούμπα και δεν θα γινόταν γάμος. 

Διαβάστε επίσης:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Γιατί σχολίασαν ότι τραγούδησα στα Madwalk; Έχω περισσότερες σπουδές από κάποιους τραγουδιστές» (Video)

Νόνη Δούνια για τα γενέθλιά της – «Δεν μεγαλώνω, ανεβαίνω επίπεδο»

Τσιμτσιλή: Απάτη στο διαδίκτυο με την ίδια και τη Βίσση – «Να είστε προετοιμασμένοι πως η τεχνητή νοημοσύνη πάει προς τα εκεί» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 11:50