search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 02:30
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Τι λένε για την στήριξη της Νέας Αριστεράς σε Κατσέλη και τον «τρίτο Γιαννίτση»

20.01.2025 06:32
louka katseli

Την υποψηφιότητα της Λούκας Κατσέλη για το αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας στηρίζει η Νέα Αριστερά, εξέλιξη που μπορεί να φέρει τα επικοινωνιακά «πάνω – κάτω» στη Βουλή.

Το γεγονός ότι η υποψηφιότητα της Λούκας Κατσέλη μπορεί να βρει 39 «Ναι» (θα στηρίξει και ο Ανεξάρτητος Γιάννης Σαρακιώτης) φέρνει στην 3η θέση τον Τάσο Γιαννίτση που προτείνει το ΠΑΣΟΚ (θα συγκεντρώσει λίγο πάνω από 32 βουλευτές). Αυτό βέβαια δεν περνάει απαρατήρητο από την Χαριλάου Τρικούπη αλλά δε δείχνουν να ανησυχούν.

Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος το ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει σε «παιχνίδια κομματικού ανταγωνισμού». Παράλληλα, στην Χαριλάου Τρικούπη ξεκαθαρίζουν πως «δεν βλέπουν τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας με αυτόν τον τρόπο, ως κομματικό ανταγωνισμό δηλαδή».

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη τονίζουν πως «εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη δεδομένη επιλογή, οφείλουμε να αναδείξουμε τη θεσμική αναξιοπιστία του». «Η υποψηφιότητα του Τάσου Γιαννίτση συμβολίζει τον τρόπο που θέλουμε να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ», τονίζουν με νόημα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Κατσέλη: Το ευχαριστώ στη Νέα Αριστερά για τη στήριξη της υποψηφιότητάς της – «Με τιμά ιδιαίτερα»

Πρωτοβουλίες Φάμελλου για τις Tράπεζες – Συνάντηση με Στουρνάρα

Το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση Μητσοτάκη με Σακελλαροπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55