Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε εξέλιξη είναι η πολιτική κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, στο Α’ Νεκροταφείο.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και Τριανταφυλλίδης απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών, έχοντας αρκετά προβλήματα υγείας.
Στο κοιμητήριο έφτασε υποβασταζόμενη η μητέρα του, η οποία ήταν συντετριμμένη από την απώλεια του γιου της.
Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, η μητέρα του ψέλλισε τα τελευταία λόγια που της είπε πριν πεθάνει, τα οποία ήταν: «μαμά μου σε αγάπησα πολύ να το ξέρεις».
Στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκε από νωρίς ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος είχε ένα τετ α τετ με την μητέρα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, στην οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.
Διαβάστε επίσης:
Φυλή: Σώος εντοπίστηκε ο άνδρας που είχε εγκλωβιστεί κοντά στη Μονή Κλειστών (video)
Τέμπη – Hellenic Train: «Δεν υπάρχει κανένα παράνομο φορτίο» – «Αδειάζει» Φλωρίδη για το 13ο βαγόνι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.