search
ΤΡΙΤΗ 01.07.2025 19:04
MENU CLOSE

Ο Πάπας Φραγκίσκος «πέρασε μια ήρεμη νύχτα» – Τα νεότερα για την υγεία του

17.02.2025 13:16
popefrancis170225

Ο υπεύθυνος της αίθουσας Τύπου του Βατικανού Ματέο Μπρούνι έκανε γνωστό ότι ο Πάπας Φραγκίσκος «πέρασε μια ήρεμη νύχτα, πήρε το πρωινό του και διάβασε εφημερίδες».

Ο Ποντίφικας νοσηλεύεται από την Παρασκευή, στην καθολική πανεπιστημιακή κλινική Αγκοστίνο Τσμζεμέλι της Ρώμης, λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η κατάσταση του 88χρονου ποντίφικα είναι στάσιμη, αν και μετα από μερική αλλαγή της θεραπείας που του χορηγείται, ορισμένες τιμές των μικροβιολογικών εξετάσεων έχουν βελτιωθεί.

Ο Φραγκίσκος, τέλος, χθες, Κυριακή, και προχθές, Σάββατο, θέλησε να επικοινωνήσει με καθολική ενορία της Λωρίδας της Γάζας για να πληροφορηθεί σχετικά με την κατάσταση των πιστών και του συνόλου του άμαχου πληθυσμού.

Διαβάστε επίσης:

Λίβανος: Ένας νεκρός από ισραηλινό χτύπημα κατά αυτοκινήτου στη Σιδώνα

Ουκρανία: «Χρυσώνει το χάπι» ο Ρούμπιο – «Αν αρχίσουν διαπραγματεύσεις, θα εμπλακούν Κίεβο και Ευρώπη»

Αίγυπτος: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στο Κάιρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 01.07.2025 19:04