ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 11:33
MENU CLOSE

Βραβεία SAG 2025: Η Τζόντι Φόστερ και ο ολόιδιος γιος της

24.02.2025 16:44

Η Τζόντι Φόστερ συνοδευόταν από τον 26χρονο γιο της, Τσαρλς «Τσάρλι» Μπέρναρντ Φόστερ, στα 31α Ετήσια Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών Κινηματογράφου που έγιναν την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, στο Λος Άντζελες. Η καταπληκτική τους ομοιότητα έκλεψε την παράσταση.

Επέλεξε μία κομψή δημιουργία σε σοκολατί απόχρωση, ενώ ο γιος της εμφανίστηκε με ένα κλασικό μαύρο σμόκιν. Η παρουσία του Τσάρλι, ο οποίος σπάνια συνοδεύει τη μητέρα του σε δημόσιες εκδηλώσεις, προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το Newsweek ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ. Η Τζόντι Φόστερ, η οποία διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έκρυψε τη χαρά της που συνοδευόταν αυτή τη σημαντική βραδιά από τον γιο της, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό της, παραγωγό ταινιών Σίντνεϊ Μπέρναρντ.

Διαβάστε επίσης

«The Vivienne»: Πέθανε μόλις στα 32 της χρόνια η διάσημη drag queen (Video)

Τρύφωνας Σαμαράς: Κάνει ανακαίνιση με… «φτώχια καταραμένη» (Video)

Χρυσές Σφαίρες: Θριάμβευσαν «Emilia Perez» και «Brutalist»

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 11:33
Exit mobile version