ΚΥΡΙΑΚΗ 01.02.2026 12:35
MENU CLOSE

Χωρίς... συννεφιά η σχέση Ανδρουλάκη - Διαμαντοπούλου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2375
27/02/2025
02.03.2025 07:05

Στο ρεπορτάζ για το ΠΑΣΟΚ στο τελευταίο φύλλο του «Ποντικιού» θα είδατε ότι το Πολιτικό Κέντρο έβγαλε ενιαία ανακοίνωση μετά τη συνεδρίασή του. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Όπως είναι σε θέση η στήλη να γνωρίζει, η ιδέα ανήκει στην Άννα Διαμαντοπούλου.

Πάντως, η πρώην υπουργός απασχόλησε τα εσωτερικά του κόμματος για ένα… like που έκανε στο Facebook. Το like τής Διαμαντοπούλου ήταν στην ανάρτηση του καθηγητή Στάθη Καλύβα, που έγραψε για σχέδιο πολιτικής εκτροπής και ανωμαλίας με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών.

Στην τελευταία συνεδρίαση ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε απ’ όλους να είναι προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους. Πάντως, οι σχέσεις των δύο είναι κάτι περισσότερο από καλές. Αυτό φαίνεται και από τη συχνή επικοινωνία που έχουν αλλά και τον αλληλοσεβασμό. Τα περί «σύννεφων στις σχέσεις τους» κ.λπ. δεν έχουν καμία βάση.

Διαβάστε επίσης:

Η «βεντέτα» Βρούτση με Αυγενάκη καλά κρατεί – «Είμαι υπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας, όχι του χωριού μου»

Γιατί το ΠΑΣΟΚ να πληρώσει την προσπάθεια ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ;

Σύνταγμα: «Οι γονείς των θυμάτων των Τεμπών έφαγαν ξύλο και δακρυγόνα» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του Ντένι Ρούτσι (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 01.02.2026 12:33
Exit mobile version