ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 15:02
MENU CLOSE

Μάκης Βορίδης: «Δικαιοσύνη δεν είναι να επιδιώκεται τιμωρία αθώων για πολιτικές σκοπιμότητες»

04.03.2025 22:23

Διαβεβαιώσεις ότι στην προανακριτική επιτροπή που αποφασίζει απόψε η Βουλή για τον Χρήστο Τριαντόπουλο δεν θα έχει την πορεία της εξεταστικής επιτροπής, θέλησε να δώσει ο Μάκης Βορίδης

Κλείνοντας με την ομιλία του τη μαραθώνια συζήτηση επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βορίδης ισχυρίστηκε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν ενδείξεις και πως το «ναι» της ΝΔ στην προανακριτική επιτροπή σημαίνει ότι συμφωνεί στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Επικαλούμενος το πόρισμα του ΕΟΔΟΣΑΑΜ ανέφερε πως οι κυβερνητικοί παράγοντες που μετέβησαν στον τόπο της τραγωδίας είχαν χαρακτήρα παρατηρητή ενώ διερωτήθηκε από ποιο σημείο της δικογραφίας προκύπτει ότι ο κ. Τριαντόπουλος με πειθώ και φορτικότητα έπεισε για την αλλοίωση του χώρου. 

«Δικαιοσύνη δεν είναι να επιδιώκεται τιμωρία αθώων για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας. 

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση δυσπιστίας: Συμφωνία τεσσάρων κομμάτων για το κείμενο που θα κατατεθεί την Τετάρτη

Σκέρτσος: Στα Τέμπη δεν πρέπει να πέσει καμιά σκιά – Αν υπάρξει κατηγορητήριο για τον Καραμανλή να το συζητήσουμε

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ζήτησε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών Μητσοτάκη και όλων των εμπλεκομένων – Όροι για την πρόταση δυσπιστίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 15:02
Exit mobile version