Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Ουάσινγκτον επανεξετάζει τη διακοπή της χρηματοδότησης της Ουκρανίας και οι συνομιλίες μεταξύ του Κιέβου και των ΗΠΑ για μια συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά συνεχίζονται, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Νομίζω ότι αυτό που μου είπε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας σχετικά με αυτό ήταν ότι (…) επανεξετάζουν τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας, την παύση της χρηματοδότησης», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε τη Δευτέρα την αναστολή της παράδοσης στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, μετά την αντιπαράθεση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.