ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 21:57
MENU CLOSE

Η γκάφα του Σκέρτσου με το Μάτι και το καρφί από Παπαχελά (video)

07.03.2025 14:11

Χειρότερα δεν μπορούσε να τα κάνει ο Άκης Σκέρτσος. Για την ακρίβεια, η ενέργειά του να εμφανίσει φωτογραφία από την κυβερνητική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, εξέθεσε και τον ίδιο, αλλά και την κυβέρνηση. 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Το κύριο άρθρο της Καθημερινής, η οποία χαρακτηρίζει «πολιτικά ανόητο, ανεπίτρεπτο και αυτοκαταστροφικό» το να χρησιμοποιείται το Μάτι στον δημόσιο διάλογο για το δυστύχημα στα Τέμπη, λέει πολλά.

Λέει δηλαδή ότι και τα παραταξιακά μέσα ενημέρωσης δεν αντέχουν τέτοιες κινήσεις ευτελισμού (και εξευτελισμού της κυβέρνησης).

Πιθανόν και κάτι άλλο: Ότι ο διευθυντής της εφημερίδας Αλέξης Παπαχελάς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στο Μαξίμου και ιδίως στον Σκέρτσο ότι η ανοχή τελείωσε.

Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια

Διαβάστε επίσης:

Ο… παρατηρητής Δένδιας και η αφ’ υψηλού κριτική σε όλους – και στην κυβέρνηση

Τέμπη: Σάλος από την ανάρτηση κορυφαίου στελέχους της ΝΔ Φθιώτιδας – Τη διαγραφή του ζητά το ΠΑΣΟΚ – «Ντράπηκε και η ντροπή»

Λατινοπούλου σε Βελόπουλο: Fake news ότι παρεμποδίζουμε τη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών στο ευρωκοινοβούλιο

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 21:55
Exit mobile version