Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εάν ο πρωθυπουργός θέσει ως κριτήριο για την είσοδο στην κυβέρνηση στον επικείμενο ανασχηματισμό το πλήθος των τηλεοπτικών εμφανίσεων των στελεχών της ΝΔ, τότε ο Γιάννης Λοβέρδος θα μπει στο νέο σχήμα και με τα… τσαρούχια.
Ο βουλευτής της Δυτικής Αττικής έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, δεν λέει όχι σε καμία πρόσκληση κατά τα φαινόμενα και πάντως είναι στην πρώτη γραμμή, προσέχοντας να μην λέει ακρότητες – τουλάχιστον να μην εκτίθεται όπως η Βούλτεψη και κάτι άλλοι.
Δεν έχει πολλούς… «γενναίους» σαν τον Γιάννη Λοβέρδο η ΝΔ.
Επίσης είναι και βέρος (πιο βέρος δεν γίνεται) μητσοτακικός.
Θα πει κάποιος, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις δεν εγγυώνται διαχειριστική ικανότητα. Και θα απαντήσει κάποιος άλλος, «γιατί οι σημερινοί υφυπουργοί έχουν δείξει κάποια ικανότητα και δεν την είδαμε;».
Για να δούμε τι κριτήρια θα επικρατήσουν…
Διαβάστε επίσης:
Τα γκάλοπ «τελειώνουν» (αυτόν) τον ΣΥΡΙΖΑ – Μονόδρομος η ανασύνθεση και της ηγεσίας
Η Πλεύση Ελευθερίας απέχει από την ορκωμοσία του Τασούλα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.