ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 05:40
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ο υπουργός Οικονομικών λέει πως «δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρξει μια ύφεση»

16.03.2025 17:13

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ δήλωσε σήμερα ότι «δεν υπάρχουν εγγυήσεις» πως δεν θα υπάρξει κάποια ύφεση στη χώρα, αλλά θα μπορούσε να γίνει μια «διόρθωση».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο Σκοτ Μπέσεντ ρωτήθηκε αν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξει ύφεση όσο είναι στην προεδρία ο Τραμπ. Ο υπουργός απάντησε: «Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Ποιος θα μπορούσε να προβλέψει την Covid;».

Ο Μπέσεντ είπε ότι προωθεί ισχυρές πολιτικές που θα είναι βιώσιμες και ότι η χώρα θα πρέπει να σταματήσει τις μαζικές κρατικές δαπάνες, όπως τις αποκάλεσε. Όταν ρωτήθηκε αν μια «διόρθωση» θα μπορούσε να οδηγήσει σε ύφεση, είπε ότι «δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό».

Διαβάστε επίσης:

«Η Τουρκία στηρίζει πλήρως τις ΗΠΑ στον πόλεμο στην Ουκρανία»: Επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν – Συνομιλίες με Πούτιν εντός της εβδομάδας

Σοκ στη Γερμανία: Άνδρας έβαλε φωτιά σε γυναίκα μέσα σε τραμ – Αναζητείται ο δράστης

Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών»

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 03:38
Exit mobile version