ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 05:34
MENU CLOSE

Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για τον καιρό στην Αθήνα: «Μην ξεθαρεύετε, ραγδαία πτώση από το απόγευμα»

18.03.2025 13:18

Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει ήδη το βόρειο μέρος της χώρας, αλλά από το απόγευμα αναμένεται να πλήξει και την Αττική.

Ωστόσο, όπως προειδοποιεί ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, αυτό από το απόγευμα αλλάζει, καθώς έρχονται βροχές, μεγάλη πτώση στην θερμοκρασία και χιόνια στη Πάρνηθα.

Ο μετεωρολόγος κάνει λόγο και για 9 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ το κρύο θα είναι τσουχτερό την Τετάρτη. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή, όπως σημειώνει.

«Μην ξεθαρεύετε οι Αθηναίοι… Καλημέρα! Ραγδαία θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας και στην Αττική τις επόμενες ώρες. Από το απόγευμα θα έχουμε και βροχές στο λεκανοπέδιο ενώ προς το βράδυ θα χιονίσει στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Ντυθείτε καλά! Αύριο Τετάρτη θα ξυπνήσουμε με 6-7 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας και θα φυσάει κρύο αέρα! Επίσης ζωηρεύουν σε 9 μποφόρ  οι βοριάδες στο Αιγαίο. Ενδεχομένως να έχουμε προβλήματα μέχρι και αύριο στην ακτοπλοΐα. Πέμπτη: ήλιος με δόντια και από Παρασκευή άνοιξη!» έγραψε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αρχισαν τα χιόνια στη βόρεια Ελλάδα – Στα λευκά στο Μέτσοβο, κάτω από το μηδέν το θερμόμετρο

Ιωάννα Τούνη: Διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα για σχέση της με τον Νίκο Παππά – Η επίσημη ανακοίνωση

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία από σήμερα το απόγευμα με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 05:31
Exit mobile version