Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου εισέβαλλε και βανδάλισε έργα τέχνης. Ο βουλευτής επιμένει ότι το έκανε γιατί «δεν ανεχόνται να υβρίζεται η μάνα τους» (σ.σ Παναγία).
Από την Πτολεμαΐδα μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το επεισόδιο στην Εθνική Πινακοθήκη λέγοντας: «Στα social media, στα 1000 σχόλια, 2-3 να ήταν αρνητικά. Η κατακραυγή του κόσμου έναντι των κυβερνώντων ήταν πρωτοφανής.
Εμείς για τον Θεό το κάναμε, για την Ορθοδοξία, που δεν ανεχόμαστε να υβρίζεται η μάνα μας. Ήταν μια δυναμική παρέμβαση εφόσον δεν εισακούσθηκαν όλα τα μέσα που χρησιμοποίησα (επίκαιρες ερωτήσεις, αναφορές & επιστολές)», είπε σύμφωνα με το kozan.gr.
Ο βουλευτής της Νίκης βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο μια μικρής περιοδείας στην περιοχή αλλά και σε εκδήλωση με τον γέροντα Δοσίθεο, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20/3.
Διαβάστε επίσης:
Φάμελλος για τους εποχικούς πυροσβέστες: Να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις τους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.