Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τον τίτλο του ζεν πρεμιέ που τον ακολουθούσε από τα πρώτα βήματα της καριέρας του μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός, επισημαίνοντας ότι η ομορφιά τόσο σε άνδρες όσο και γυναίκες πολλές φορές χρεώνεται ως έλλειψη ταλέντου ακόμα και… ευφυίας!
«Είναι άχαρος εξ ορισμού ο τίτλος του ζεν πρεμιέ. Ζεν πρεμιέ στο υποσυνείδητο χτυπάει αμέσως αμέσως ότι “το παιδί δεν τα λέει και πολύ καλά αλλά είναι καλοβαλμένο και έχουμε μια ωραία μουρίτσα”. Όπως και η μοίρα και η κατάρα των ωραίων γυναικών, οι “ωραίες γυναίκες” ας πούμε που δεν τους χρεώνουν καθόλου μυαλό. Δηλαδή ότι είναι ηλίθιες» είπε αρχικά.
«Υπάρχει μια κατάρα σε αυτό το πράγμα άρα εκεί βρίσκουμε δυσκολίες στη διανομή. Υπάρχουν ρόλοι άλλοι που είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες, ας πούμε εμένα πάντα με ενδιέφεραν οι ρόλοι οι σκοτεινοί και οι ανάποδοι. Οι μαύροι ρόλοι, όχι οι κανονικοί. Όταν ήμουν νεότερος, όχι, δεν μου τους πρότειναν. Βέβαια η ομορφιά είναι ευλογία. Είναι μεγάλη υπόθεση να αξιώνεται κανείς μια αισθητική και έναν θαυμασμό από τους ανθρώπους, μια θέληση προσφοράς. Είναι εξαιρετικό αυτό, ευλογία Θεού.» πρόσθεσε, ενώ ενημέρωσε ότι δεν έχει δεχτεί προτάσεις για την τηλεόραση τον τελευταίο καιρό.
Διαβάστε επίσης:
Αλέξανδρος Παρθένης: «Θα κινηθώ νομικά κατά αυτών των δημοσιογράφων, είναι εγκληματικό» (Video)
Τάσος Μπουγάς περί… απιστίας: Αν είσαι άντρας 100%, θα πας αν σου τύχει
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.