ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 03:24
MENU CLOSE

Podcast - Γιώργος Παλούμπης: «Στα έργα μου με απασχολούν οι άνθρωποι που είναι "δίπλα" μου»

24.04.2025 08:00

Στο Θέατρο Τζένη Καρέζη από 28 Απριλίου, για λίγες παραστάσεις Δευτέρα έως Πέμπτη θα παρουσιάζεται το έργο του κειμενογράφου και σκηνοθέτη Γιώργου Παλούμπη.

Ένα απόγευμα, στο διαμέρισμα του ενός διακεκριμένου καθηγητή, αυτός και οι καλεσμένοι μεταπτυχιακοί φοιτητές του, Μαρία και Δημήτρης, γοητευμένοι από την ανάγνωση της νέας του μελέτης, πίνουν, ονειρεύονται και αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον.

Εκστασιασμένοι, ότι είναι μάρτυρες ενός νέου μανιφέστου, ή ακόμα και ενός καινούργιου ριζοσπαστικού κινήματος, πιστεύουν ότι η εργασία του καθηγητή τους μπορεί να προκαλέσει κοινωνική και οικονομική ανατροπή.

Ακόμη μίλησε και για τα θέματα που τον απασχολούν στα έργα του και τον τρόπο που τα μεταφέρει στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης

Podcast – Αντώνης και Κωνσταντίνος Κούφαλης: «Το έργο μας αυτοσκηνοθετείται και μετατρέπεται σε πεδίο μάχης»

Podcast – Γιάννης Καλπούζος: «Ήθελα για πολλά χρόνια να γράψω ένα ιστορικό μυθιστόρημα για την Κρήτη»

Podcast – Κωνσταντίνα Τάκαλου: «Το έργο μας ο “Φάουστ” περιέχει μέσα του όλα τα στοιχεία της δραματουργίας»

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27
Exit mobile version