search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 06:27
MENU CLOSE

Το «λεφτά υπάρχουν» ταλαιπωρεί ακόμη τον ΓΑΠ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2383
24-04-2025
27.04.2025 12:00
PAPANDREOU_ARXEIOEUROKINISSI

Την επικαιρότητα απασχόλησε μία συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων δικαιολόγησε το «λεφτά υπάρχουν».

«H φράση “λεφτά υπάρχουν” δεν ήταν σύνθημα ευκολίας. Ήταν καταγγελία. Για ένα κράτος που αιμορραγούσε από τη διαφθορά, τις αδιαφανείς συναλλαγές, το ρουσφέτι και τη σπατάλη. Ήταν κάλεσμα για ανατροπή, για επαναθεμελίωση της χώρας πάνω σε αξίες, διαφάνεια, αξιοκρατία και δίκαιη ανάπτυξη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το εάν υπήρχαν ή όχι θα το κρίνει ο λαός, το σίγουρο είναι πως στις 23 Απριλίου του 2010 από το Καστελόριζο ο πρώην πρωθυπουργός μάς έβαζε στο μνημόνιο.

Διαβάστε επίσης:

Γκαζώνει τον… εαυτό του ο Ανδρουλάκης

Η «ομάδα των 11» της ΝΔ είναι… καμιά τριανταριά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου συνοδευόμενος από την Μαρέβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 05:17