Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αναζωπύρωση παρατηρείται την τελευταία ώρα στη φωτιά που καίει από το βράδυ της Δευτέρας (28/4) στην περιοχή της Κερατέας.
Λόγω των ισχυρών ανέμων οι διάσπαρτες εστίες αναζωπυρώθηκαν, σημαίνοντας εκ νέου συναγερμό στην Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα σπίτι έχει παραδοθεί στις φλόγες. Πρόκειται για ένα παλιό οίκημα, το οποίο για την ώρα είναι άγνωστο εάν ήταν κατοικήσιμο.
Στο σημείο αυτή την στιγμή επιχειρούν 95 πυροσβέστες, με πέντε πεζοπόρα τμήματα και 20 οχήματα.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν καταφέρει να περιορίσουν την φωτιά παρά τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο από τις 6 το πρωί.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες (28/4) γύρω στις 23:25 το βράδυ σε χαμηλή βλάστηση και κοντά βρίσκονταν διάσπαρτες κατοικίες.
Λίγο αργότερα, στις 00.30, ήχησε το «112» καλώντας όσους βρίσκονταν στον οικισμό Παλιοκαμάριζα να απομακρυνθούν από την περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
Πρωτομαγιά: Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Θεσσαλονίκη: 17χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε οδηγό λεωφορείου επειδή… πήγαινε αργά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.