search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 05:03
MENU CLOSE

Γερμανού για «Πρωινό»: «Με ανησυχεί όταν οι απόψεις πετάγονται σαν μυγάκια δεξιά κι αριστερά» (Video)

10.05.2025 15:39
germanou

Το δικό της σχόλιο για τον επίμαχο διάλογο της παρέας του «Πρωινού» στον αέρα του ΑΝΤ1 με αφορμή της δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα έκανε η Ναταλία Γερμανου.

Η παρουσιάστρια του Alpha τοποθετήθηκε για το θέμα του σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στο οποίο η Άρια Καλύβα ανέφερε πως είναι καλό ένας παντρεμένος άντρας να επισκέπτεται κάποια ιερόδουλη για να ικανοποιήσει τις ορμές του.

«Το θέμα που άνοιξαν είναι πολύ σοβαρό και δεν θέλω να το ξεπετάξουμε με 2-3 κουβέντες. Είναι πολύ μεγάλο θέμα το όταν μια γυναίκα, μετά τη γέννηση του παιδιού της, περνά μια πτώση της λίμπιντο ή επιλόχειο κατάθλιψη… το πού πρέπει να στραφεί ο σύζυγος για να καλύψει τις ορμές και τις σεξουαλικές του ανάγκες δεν πιστεύω ότι το συζητάμε σε μία ψυχαγωγική εκπομπή μεταξύ τυριού και αχλαδίου», σχολίασε.

«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά κατ’ αρχάς το ζευγάρι και έπειτα τον επιστήμονα στον οποίο επιλέγουν να αποταθούν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Οι απόψεις να ακούγονται. Εμένα όμως λίγο με ανησυχεί όταν οι απόψεις πετάγονται σαν μυγάκια δεξιά κι αριστερά σε θέματα που είναι πάρα πολύ σοβαρά. Και ειδικά οι πρωινές εκπομπές έχουν κοινό που απαρτίζεται από γυναίκες που μπορεί εκείνη την ώρα να είναι με ένα μωρό στην αγκαλιά και να μην περνάνε πολύ καλά», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Παρασκευής: Στην κορυφή του δυναμικού κοινού ξανά η Σκορδά – Ποιος πήρε την πρωτιά στο γενικό σύνολο

Βούλγαρη σε Χασαπόπουλο: «Πρέπει να πας στη Χρηστίδου για μιλήσουμε στο τηλέφωνο;» – Η έκπληξη στον αέρα (Videos)

Δανάη Μπάρκα: Με χορούς «γιόρτασε» το τέλος της εκπομπής της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 03:38