Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νέα συγκλονιστική τροπή πήρε το σημερινό θρίλερ στη Θεσσαλονίκη. Ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για νεκρό βρέφος, οι νεότερες αναφέρουν πως αυτο που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων ήταν έμβρυο περίπου 4 μηνών.
Πλέον η πιθανότερη εκδοχή είναι η μητέρα να απέβαλε και το άφησε ή να γέννησε πολύ πρόωρα για κάποιν λόγο και να το άφησε.
Το έμβρυο βρέθηκε στο έδαφος, δίπλα στον κάδο σκουπιδιών, πίσω από μία καντίνα, από την ιδιοκτήτριά της στις 07:30 το πρωί.
«Το βρήκα περίπου στις 07.30 δίπλα από το κατάστημά μου, σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα, σε τσιμέντο, σαν άσφαλτος. Το βρήκα συγκεκριμένα όταν πήγα να ανοίξω τις αποθήκες. Στην αρχή απόρρησα και συνειδητοποίησα ότι ήταν έμβρυο. Κάλεσα την αστυνομία και μέσα σε λίγη ώρα ήρθαν οι πρώτες δυνάμεις στο σημείο» ανέφερε η ίδια, σύμφωνα με το thesstoday.gr.
Η Αστυνομία ενημερώθηκε από την ιδιοκτήτρια της καντίνας.
Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Διαβάστε επίσης
Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Ανήλικη καταγγέλλει 86χρονο για απόπειρα βιασμού (video)
Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων
Αργολίδα: Νεκρή 27χρονη σε τροχαίο – Συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγάκι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.