Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Απασφάλισε» ο Έλον Μασκ, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, μιλώντας για την Tesla, τις επιχειρήσεις του, τις απειλές που, όπως υποστηρίζει δέχεται, αλλά και τον Μπιλ Γκέιτς, που πρόσφατα τον κατηγόρησε για την περικοπή των ανθρωπιστικών δράσεων των ΗΠΑ μέσω του λουκέτου στη USAID.
Μιλώντας για τον συνιδρυτή της Microsoft, τον χαρακτήρισε «τεράστιο ψεύτη».
Ο Μασκ, σε τοποθέτησή του στο Qatar Economic Forum του Bloomberg, υποστήριξε ότι ο Γκέιτς δεν έχει κανένα ηθικό έρεισμα να μιλά για την ευημερία των παιδιών, αφήνοντας αιχμές για τις φερόμενες σχέσεις του με τον Τζέφρι Έπσταϊν. «Δεν θα τον άφηνα να προσέχει τα παιδιά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα φέρεται αποφασισμένος να μειώσει κι άλλο τις πολιτικές δαπάνες, κάτι που θα μπορούσε να επιφέρει πλήγμα στον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών του 2026.
O Έλον Μασκ δήλωσε αποφασισμένος να διατηρήσει τα ηνία της Tesla για την επόμενη πενταετία, παρά τη σφοδρή κριτική που δέχεται.
Η βία που διαπράχθηκε εναντίον των εταιρειών μου, οι απειλές εναντίον μου, βρίσκονται στη λάθος πλευρά της ιστορίας, τόνισε την Τρίτη ο Μασκ .
Παραμένω δεσμευμένος στην απόφασή μου να παραμείνω CEO της Tesla για τα επόμενα πέντε χρόνια, έκτος αν πεθάνω, διεμήνυσε δε ο μεγιστάνας.
Δεδομένου ότι διαθέτω κάποιον «λογικό έλεγχο» στην Tesla, αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να παραμείνω διευθύνων σύμβουλος συνέχισε, στον απόηχο πληροφοριών ότι μέτοχοι της εταιρείας ζητούσαν την παραίτησή του λόγω των ακραίων θέσεών του ως επικεφαλής της DOGE (τμήμα κυβερνητικής αποτελεσματικότητας του Τραμπ) που προκάλεσαν ζημιά στην εικόνα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Όπως υποστήριξε υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν Tesla επειδή «ο Έλον είναι τρελός».
Η Tesla έχει ήδη γυρίσει την πιο αδύναμη αγορά στην Ευρώπη, και είναι ισχυρή οπουδήποτε αλλού, υποστήριξε, χωρίς να αναφέρει ποια αγορά εννοούσε.
Ο Μασκ δήλωσε επίσης πως δεν προβλέπει ότι η SpaceX θα εμπλακεί στην παραγωγή όπλων.
Διαβάστε επίσης:
«Ακροβασία» σε τεντωμένο σχοινί στη Βαλτική – Η Μόσχα κατηγορεί το ΝΑΤΟ για «επιθετικές ενέργειες»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.