Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της πρότασής του για την Προανακριτική βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ – σε συνεργασία με τη Νέα Αριστερά – και κορυφαία στελέχη δίνουν σήμα για Δευτέρα, όσον αφορά το πότε θα κατατεθεί.
Δεν φαίνεται ότι θα είναι έτοιμοι την Παρασκευή ούτως ή άλλως, αλλά ακόμη και αυτό να ίσχυε, το Final Four είναι όρος «απαγορευτικός» για την κατάθεση της πρότασης στο τέλος της εβδομάδας.
Ήδη το ενδιαφέρον για τους ημιτελικούς της Παρασκευής μεταξύ Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Μονακό έχει αρχίσει να εντείνεται, οπότε θεωρείται ότι αν η πρόταση κατατεθεί Παρασκευή «δεν θα ενδιαφερθεί άνθρωπος».
Ακολουθεί ο τελικός της Κυριακής ο οποίος θα συνεχίσει να κρατά το ενδιαφέρον εστιασμένο στο κορυφαίο μπασκετικό γεγονός στο Αμπού Ντάμπι, που σημαίνει πως ούτε το Σαββατοκύριακο θα ήταν εύφορο το έδαφος για πολιτικές συζητήσεις, οπότε, μάλλον αναγκαστικά και εκτός υπερσυγκλονιστικού απροόπτου, η κατάθεση της πρότασης πάει για Δευτέρα.
Κατά τα λοιπά, και σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της πρότασης, αν και αφήνεται ζωηρά ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπαίνει στο κάδρο των ποινικών ευθυνών για το μπάζωμα και ο Μητσοτάκης, επιμένουν οι εκτιμήσεις ότι αυτό δε θα συμβεί, με το σκεπτικό ότι θα ανοίξει πολύ η συζήτηση και θα χαθεί ο στόχος που είναι οι ευθύνες Καραμανλή. Πολλώ δε μάλλον που φαίνεται να είναι δύσκολο και το νομικό «δέσιμο», ενώ σε επίπεδο εντυπώσεων θεωρείται ότι θα εκληφθεί ως «τραβηγμένη» επιλογή.
Διαβάστε επίσης:
Θάνατος 5χρονης στη Θεσσαλονίκη: Άλλα 3 κρούσματα στρεπτόκοκκου στο νηπιαγωγείο που φοιτούσε
ΕΦΕΤ: Νέα ανάκληση «τσουρεκιού με μαστίχα Χίου» από την αγορά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.