Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο του Ρεθύμνου με την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Την ώρα που οι μαθητές εξετάζονταν ακούστηκε να χτυπά κινητό μαθητή, ο οποίος δεν φρόντισε να το αφήσει εκτός αίθουσας, όπως ήταν οι ρητές οδηγίες για τις εξετάσεις, με αποτέλεσμα ο καθηγητής που έκανε την επιτήρηση να αναγκαστεί να μηδενίσει τον μαθητή.
Πέραν του συγκεκριμένου περιστατικού, όλα ξεκίνησαν ομαλά στις εξετάσεις στο νομό Ρεθύμνου, όπως σημείωσε στο GOODnet.gr ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μανούσος Μαραγκάκης.
Διαβάστε επίσης
Ζάκυνθος: Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο της 69χρονης συμβολαιογράφου
Εύβοια: Νεκρός 67χρονος ψαράς στη Χαλκίδα – Τον βρήκαν στο σκάφος του που έπλεε ακυβέρνητο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.