ΤΡΙΤΗ 02.09.2025 04:46
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Έτοιμος ο νέος κύκλος επεισοδίων για τη σειρά που έμελλε να αποτελέσει κύκνειο άσμα του αξέχαστου Μανούσου Μανουσάκη

05.06.2025 04:45

Με αστυνομικό DNA η σειρά περιπέτειας «Το δίχτυ» της ΕΡΤ1, λίγο πριν από την πρεμιέρα της τον περασμένο Νοέμβριοι,  «σημαδεύτηκε» από την απώλεια του εμπνευστή και δημιουργού της, Μανούσου Μανουσάκη.

Πίσω από τις κάμερες θα είναι ο  στενός συνεργάτης και φίλος του Μανουσάκη, Γρηγόρης Καραντινάκης και την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο Θοδωρής Αθερίδης. Το σενάριο είναι των Βαγγέλη Γιαννίση, Κάτιας Παπαϊωάννου, Γιάννας Κανελλοπούλου.

Στην επίλεκτη οµάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση ειδικού βαθμού δυσκολίας  υποθέσεις, θα δούµε και πάλι τους Θοδωρή Αθερίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάµπους, Φιόνα Γεωργιάδη, Κατερίνα Κρανίδη και Σπύρο Μαραγκουδάκη. Το νέο μέλος της ομάδας, τον Αστυνόμο Β’ Ανδρέα Καραλά θα κάνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και τον σύζυγο της Αντιγόνης (Παπαχαραλάμπους) υποδύεται ο Κώστας Φαλελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Σκληροπυρηνικό Top 10 τηλεθέασης είχε και η Τρίτη (3/6)

Alpha: Μπάλα σαν μινι Euro για ένα τριήμερο – Η τελική φάση του Nations League (video)

«Πόλεμος» BBC – Λευκού Οίκου για την κάλυψη της σφαγής στη Γάζα

ΤΡΙΤΗ 02.09.2025 04:19
Exit mobile version