Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Αρίνα Σαμπαλένκα επέλεξε και φέτος για τις διακοπές της, την Μύκονο. Η σπουδαία Λευκορωσίδα τενίστρια που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κατακτήσει 3 Grand Slam αμέσως μετά την ήττα της στον τελικό του Roland Garros στο Παρίσι, είχε δηλώσει: «Έχω ήδη κλείσει μια πτήση για Μύκονο. Tεκίλα, gummy bears, κολύμπι, να νιώσω σαν τουρίστρια για μερικές μέρες».
Η Αρίνα Σαμπαλένκα βρέθηκε στο νησί με τον σύντροφό της Γιώργο Φραγκούλη. Το ζευγάρι ήταν και το 2024 στην Ελλάδα γαι διακοπές.
Ο σύντροφός της είναι Έλληνας επιχειρηματίας που ζούσε χρόνια στη Βραζιλία.
Διαβάστε επίσης:
Αφέθηκε ελεύθερος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης – Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα
Νατάσα Παζαΐτη: Γιορτάζει τα γενέθλια των 23χρονων δίδυμων με κολάζ από την παιδική τους ηλικία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.