ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 02:04
MENU CLOSE

Νέες απειλές του Ιρανού ΥΠΕΞ: «Οι εγκληματίες πολέμου που κρύβονται σε καταφύγια στο Τελ Αβίβ δεν θα μείνουν ατιμώρητοι»

16.06.2025 21:50

«Λάδι» στη φωτιά ρίχνουν δηλώσεις Ιρανών και Ισραηλινών αξιωματούχων για την μεταξύ τους σύγκρουση που έχει «πυρπολήσει» τη Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους για γενίκευση.

Κατά την τέταρτη ημέρα μιας άνευ προηγουμένου σύγκρουσης μεταξύ των δύο εχθρικών χωρών, ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ πως «οι εγκληματίες πολέμου που κρύβονται σε καταφύγια στο Τελ Αβίβ δεν θα μείνουν ατιμώρητοι για τα εγκλήματά τους».

«Αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα από την Ουάσιγκτον για να φιμωθεί κάποιος σαν τον Νετανιάχου», υποστήριξε ο ΥΠΕΞ του Ιράν, κατηγορώντας τον ισραηλινό πρωθυπουργό ότι έχει εξαπατήσει στο παρελθόν Αμερικανούς προέδρους προκειμένου οι ΗΠΑ να διεξάγουν πολέμους για λογαριασμό του Ισραήλ.

Έληξε ο συναγερμός στο βόρειο Ισραήλ

Η στρατιωτική διοίκηση του βορείου Ισραήλ ανακοίνωσε λήξη συναγερμού που είχε σημάνει νωρίτερα για πυραυλική επίθεση από το Ιράν, επισημαίνοντας πως ήταν περιορισμένης έκτασης και αναχαιτίστηκε με επιτυχία.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή σημαντικές υλικές ζημιές, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Η Δανία δοκιμάζει στόλο μη επανδρωμένων ρομποτικών ιστιοπλοϊκών σκαφών

Τρικλοποδιά Αμερικανού γερουσιαστή σε Τραμπ: Επιχειρεί να περιορίσει τις πολεμικές εξουσίες του

Πυρηνικά: «Όνειρο απατηλό» ο αφοπλισμός – Αυξάνονται τα αποθέματα στα οπλοστάσια των χωρών – SOS κορυφαίου think tank

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.08.2025 02:04
Exit mobile version