Απάντηση Ιβάν Σαββίδη για «μπάσιμο» Μυστακίδη: Εγώ ξεκίνησα και θα ολοκληρώσω τη Νέα Τούμπα - Ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να βοηθήσει
Θέση για τις χθεσινές (16/6) αιφνιδιαστικές ανακοινώσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ και του Τέλη Μυστακίδη σχετικά με την κατασκευή της Νέας Τούμπας, πήρε το πρωί της Τρίτης (17/6) ο Ιβάν Σαββίδης.
Παράλληλα, κάνει σαφές ότι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Τέλη Μυστακίδη, σημειώνει ότι ο ίδιος θα ολοκληρώσει το όραμα της Νέας Τούμπας και πώς «αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη».
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr:
«Στα τελευταία 13 χρόνια, που έχω την τιμή να ηγούμαι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχωρώ με γνώμονα την τήρηση των υποσχέσεών μου.
Ανεξάρτητα από εμπόδια, δυσκολίες και αστοχίες και με μόνη προϋπόθεση την ενότητα της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, καταφέραμε τα περισσότερα απ’ όσα ονειρευτήκαμε και θα ζήσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα όνειρά μας.
Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας.
Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.
Ο δρόμος που έχουμε πάρει δεν έχει επιστροφή, κι αυτή η πορεία δεν μπορεί να σταματήσει. Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.
Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου.
Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω. Σ’ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.
Ότι έχω πει το τηρώ, αυτός είναι για μένα ο τρόπος ζωής. Και γι’ αυτό το λόγο προώθησα την ιδέα της κατασκευής του νέου γηπέδου αποκλειστικά στην Τούμπα, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την υλοποίηση αυτού του στόχου».
Διαβάστε επίσης:
Με λευχαιμία ο Πολονάρα της Βίρτους Μπολόνια – O 33χρονος Ιταλός διεθνής έχει ξεκινήσει θεραπείες
Πρόκριση θρίλερ για τον Τσιτσιπά στους «16» του Χάλε, 2-1 τον Νταρντέρι