Θεσσαλονίκη: Το έβγαλαν για να δροσιστεί, λένε οι γονείς για το βρέφος στο μπαλκόνι- Δεν είναι η πρώτη φορά, λένε οι γείτονες
«Το αφήσαμε στο μπαλκόνι για να… δροσιστεί», είπαν οι γονείς του 11 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε να κλαίει σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνοι και τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους κοιμούνταν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες στο εσωτερικό του σπιτιού.
Το κλάμα του κινητοποίησε τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης. Όταν έφτασαν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το παιδί ήταν μόνο του, με τις μπαλκονόπορτες κλειστές, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού κοιμούνταν οι δύο γονείς μαζί με τα άλλα τρία παιδιά τους.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου συνέλαβαν τον 36χρονο πατέρα και την 35χρονη μητέρα, υπηκόους Βουλγαρίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σε βίντεο που δημοσίευσε το voria.gr το μωράκι ακούγεται να κλαίει για ώρα αβοήθητο.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Ξημερώματα χθες (16-06-2025), αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο περιπολίας τους για την αστυνόμευση του κέντρου πόλης, εντόπισαν βρέφος να κλαίει, ευρισκόμενο εντός καροτσιού σε μπαλκόνι διαμερίσματος, ενώ οι γονείς με τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους κοιμόταν στο εσωτερικό του σπιτιού με κλειστές τις μπαλκονόπορτες. Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί γονείς ηλικίας 36 (άντρας) και 35 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία για το αδίκημα της Έκθεσης».
Διαβάστε επίσης:
Πανελλαδικές εξετάσεις 2025: Άνοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση των υποψηφίων μέσω sms
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώτη ευρώ-«καμπάνα» με πρόστιμο 415 εκατ. ευρώ για τις παράνομες επιδοτήσεις