Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένας 42χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουνίου, σε περιοχή του Δήμου Χανίων.
Οπως αναφέρει το neakriti.gr, o συλληφθείς αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για προτροπή σε αξιόποινες πράξεις, προαγωγή διχόνοιας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η διερεύνηση ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό δημοσιεύσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο 42χρονος φέρεται να παροτρύνει τους πολίτες σε πράξεις βίας κατά αστυνομικών.
Οταν πήγαν για έλεγχο στο σπίτι του οι αρχές, έπαθαν σοκ: εντόπισαν ένα οπλοστάσιο με όπλα, σπαθιά, βαλίστρες, ματσέτες, αλλά και πάνω από 170 μαχαίρια και πάνω από 100 τσεκούρια!
Αναλυτικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν:
Επιπλέον, βρέθηκαν και ηλεκτρονικές συσκευές πιθανώς σχετιζόμενες με την υπόθεση:
Η προκαταρκτική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Διαβάστε επίσης:
Νέα 24ωρη απεργία της ΠΕΝΕΝ παρά τις προειδοποιήσεις του υπ. Ναυτιλίας: «Δεν υποχωρούμε»
Κρήτη: 52χρονος Γάλλος τουρίστας εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα
Βόλος: Απίστευτη «ψαριά» για ψαροντουφεκά – Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.