ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 23:13
MENU CLOSE

Λάρισα: Ξηλώθηκε σκέπαστρο σε σχολείο από την κακοκαιρία – Πτώσεις δέντρων στα Τρίκαλα από τον δυνατό άνεμο

20.06.2025 18:40

Ξεκίνησε ήδη στη Βόρεια Ελλάδα και κατεβαίνει νοτιότερα η μίνι κακοκαιρία για την οποία η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο.

Όπως γράφει το larissanet.gr, o δυνατός άνεμος σήκωσε σκόνη και έκανε τη ζωή των Λαρισαίων αφόρητη, ενώ σε όλη την πόλη υπάρχουν πτώσεις δέντρων και κλαδιών.

Photo: larissanet

Παράλληλα, λόγω του δυνατού αέρα «ξηλώθηκε» η στέγη του γυμναστηρίου του 5ου Γυμνασίου που και μάλιστα έχει διακοπεί από την αστυνομία η κίνηση επί της Κομνηνών, ενώ στο προαύλιο του σχολείου έπεσε ένα δέντρο.

Πτώσεις δέντρων στα Τρίκαλα

Παρόμοια η κατάσταση στα Τρίκαλα όπου δέντρα έχουν ξηλωθεί και έχουν κόψει την κυκλοφορία σε δρόμους.

Όπως αναφέρει το trikalaola, στον κεντρικό δρόμο από γέφυρα Πηνειού στο Βαλομάνδρι προς Φωτάδα, λίγο μετά το ανάχωμα Βαλομανδρίου, ξερά δέντρα έσπασαν και έπεσαν πάνω στο δρόμο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία σε αυτό το σημείο, ενώ υπάρχει παράκαμψη στον πρώτο δρόμο παράλληλα με το ανάχωμα.

Στο σημείο βρίσκεται η πυροσβεστική που επιχειρεί για να απομακρύνει τα δέντρα και να ανοίξει ο δρόμος.

Διαβάστε επίσης:

Καμπανάκι Τσατραφύλλια: Έρχεται «βίαιη μεταβολή του καιρού για 30 ώρες»

Δάφνη Σημίτη: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Κώστα Σημίτη

Nίκος Πλακιάς: «Η τούρτα σήμερα θα είχε το 22» – Η συγκινητική ανάρτησή του για τα γενέθλια των κοριτσιών του

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 23:12
Exit mobile version