Χαλκιδική: Σταμάτησαν οι έρευνες του Λιμενικού για τις αγνοούμενες γυναίκες στη θάλασσα (Video)
Σταμάτησαν οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή Βουρβουρούς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, καθώς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν άτομα που αγνοούνται.
Το Χρονικό
Το Λιμενικό έλαβε κλήση τα μεσάνυχτα και ενημερώθηκε πως αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP (σανίδα όρθιας κωπηλασίας) και είναι πιθανότατα αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν από την παραλία Φάβα στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες με ένα σκάφος του ΛΣ αλλά και ιδιωτικά σκάφη, οι οποίες παραμένουν άκαρπες έως και τώρα.
Μάλιστα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ανακοίνωσε νωρίτερα ότι «μετά από αίτημα του Λιμενικού Σώματος έχει κινητοποιηθεί και το διασωστικό σκάφος Rescue 3 της ΕΟΔ Χαλκιδικής, με 5μελές πλήρωμα για συνδρομή στις έρευνες».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessΤoday.gr, οι δύο αλλοδαπές γυναίκες με ηλικία γύρω στα 30-35 έτη, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την ακτή λόγω της καταιγίδας, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα κύματα.
Διαβάστε επίσης:
Λάρισα: Kαρδιοχειρουργός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για φακελάκι
Νίκος Γαλανός: Σε οικογενειακό κύκλο θα τελεστεί το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του
«Τζάνειο»: Οι 8 οι αιτίες που οδήγησαν στη λάθος μετάγγιση αίματος