ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 08:03
MENU CLOSE

Πυρά της αντιπολίτευσης μετά τις παραιτήσεις Βορίδη και υφυπουργών για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

27.06.2025 16:44

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για τις παραιτήσεις του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Μάκη Βορίδη, των υφυπουργών Χατζηβασιλείου, Μπουκώρου και Σταμενίτη και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή.

«Υπό το βάρος των επιβαρυντικών στοιχείων που εμπεριέχονται στη δικογραφία και ανοίγουν ευθέως τον δρόμο για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, 4 μέλη της κυβέρνησης υπέβαλαν την παραίτηση τους.

Το ΠΑΣΟΚ έθεσε ξεκάθαρα το πλαίσιο των βαρύτατων ευθυνών από τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να ξεφύγουν. Εδώ και δύο χρόνια ο Πρωθυπουργός ένιπτε τας χείρας του κάθε φορά που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθετε το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μια κυβέρνηση που μέχρι χθες προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με αδιανόητους συμψηφισμούς και την επομένη της ανακοίνωσης της δικογραφίας, οδηγεί σε παραίτηση έναν υπουργό και τρεις υφυπουργούς, δεν μπορεί να σταθεί.

Ένας Πρωθυπουργός θεατής, του οποίου η κυβέρνηση καταρρέει μέσα στα σκάνδαλα που δημιούργησε, είναι ένας αναξιόπιστος Πρωθυπουργός.

Ως πότε θα κρύβεται πίσω από τους υπουργούς παριστάνοντας τον ανεύθυνο;

Η χώρα έχει κρίση ηγεσίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αξίζουν κάτι πολύ καλύτερο».

Φάμελλος: Κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής

Προσωπικά υπεύθυνος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα σκάνδαλα, τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Σχολιάζοντας τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Φάμελλος κάνει λόγο για κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαφθοράς, τονίζοντας ότι δε χρειάζεται ανασχηματισμός, αλλά παραίτηση της κυβέρνησης.

«Οι σημερινές παραιτήσεις υπουργών, το υλικό της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι αδιανόητες αποκαλυφθείσες συνομιλίες, αλλά και οι δύο ήδη παραπομπές υπουργών του κ. Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών, αποκαλύπτουν ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής. Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για αυτά τα σκάνδαλα. Οι δικοί του άνθρωποι εμπλέκονται στο σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που είχαν βάλει στο στόχαστρο ακόμα και την Ευρωπαία Εισαγγελέα. Είναι απόλυτα απονομιμοποιημένος στα μάτια του ελληνικού λαού. Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση είναι εις βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού. Δεν χρειάζεται ανασχηματισμός αλλά παραίτηση της κυβέρνησης, εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση που θα ανορθώσει ξανά τη χώρα».

Σχολιάζοντας τις παραιτήσεις των μελών της κυβέρνησης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος σε ανάρτησή του τονίζει: «Ο καύσωνας διαφθοράς της κυβέρνησης Μητσοτάκη πνίγει τη χώρα. Η “γαλάζια κόπρος” του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν καθαρίζει με λίγες παραιτήσεις. Το Μαξίμου ζει τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας».

Βασίλης Κόκκαλης: Ας πληρώσει ο κ. Μητσοτάκης τα εκατοντάδες εκατομμύρια προστίμων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετά ας παραιτηθεί

«Ας πληρώσει ο κ. Μητσοτάκης και οι συνδαιτημόνες του τα εκατοντάδες εκατομμύρια των προστίμων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετά ας παραιτηθεί. Θα είναι μία καλή αρχή για να επιστρέψει η Ελλάδα σε Δημοκρατική ρότα». Τα παραπάνω τονίζει ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τις παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών για το μεγάλο σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Β. Κόκκαλη:

«Οι καρατομήσεις του υπουργού και των υφυπουργών που «βαπτίστηκαν» ως παραιτήσεις για επικοινωνιακούς λόγους, αποτελούν μία ατράνταχτη ομολογία ενοχής και μίας βαθιά διεφθαρμένης κυβέρνησης, η οποία πλέον παράγει πολύ περισσότερα σκάνδαλα από όσα μπορεί να διαχειριστούν οι «ομάδες αλήθειας» και οι μιντιακοί σφουγκοκωλάριοι του κυρίου Μητσοτάκη.

Η δε παραίτηση του κ. Βορίδη, προκαλεί μεγάλη εντύπωση, όταν ο ίδιος ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μόλις μερικές ώρες πριν διερρήγνυε τα ιμάτιά του για την αθωότητά του!

Προφανώς όμως στο Μέγαρο Μαξίμου πλανήθηκαν από την ψευδαίσθηση πως η Δικαιοσύνη όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται εντός των τειχών της χώρας μας, είναι ίδια παντού. Ευτυχώς για την πατρίδα μας έπεσαν έξω με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία!

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αποτελεί την εικόνα που βλέπει καθημερινά στον καθρέφτη του ο ίδιος ο πρωθυπουργός: Αναξιοκρατία, διαφθορά και μία κοινωνία – όμηρος της εξουσίας με συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Ας πληρώσει ο κ. Μητσοτάκης και οι συνδαιτημόνες του τα εκατοντάδες εκατομμύρια των προστίμων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετά ας παραιτηθεί. Θα είναι μία καλή αρχή για να επιστρέψει η Ελλάδα σε Δημοκρατική ρότα».

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεπλυθεί για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις παραιτήσεις

Στις παραιτήσεις των μελών της κυβέρνησης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αντέδρασε το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «βιομηχανία ρουσφετιών που φέρει συνολικά τη βούλα της κυβέρνησης της ΝΔ» και μιλά για την αποκάλυψη της κορυφής του παγόβουνου. Το ΚΚΕ προειδοποιεί την κυβέρνηση «να μην τολμήσει να φορτώσει στις πλάτες των βιοπαλαιστών αγροτών και του ελληνικού λαού τα «σπασμένα» από το «φαγοπότι» του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως φαίνεται ότι σχεδιάζει να κάνει».

«Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να «ξεπλυθεί» μέσω των παραιτήσεων των κυβερνητικών στελεχών, καθώς το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν περιορίζεται μόνο στις ευθύνες των αρμόδιων υπουργών ή όσων οι συνομιλίες καταγράφονται στη δικογραφία.

Η «βιομηχανία» ρουσφετιών που φέρει συνολικά τη βούλα της κυβέρνησης της ΝΔ, λειτουργούσε μέσα από ένα πλήρως διαβλητό σύστημα πληρωμών το οποίο αναπτύχθηκε πάνω στο έδαφος της αντιλαϊκής Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ. Αυτό το σύστημα συνδιαμόρφωσαν όλες οι κυβερνήσεις, από κοινού με τις Βρυξέλλες, με σκοπό να χρυσώσουν το χάπι της καταλήστευσης του βιοπαλαιστή αγρότη από τα μονοπώλια. Σήμερα απλά έρχεται στην επιφάνεια η «κορυφή του παγόβουνου».

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην καταφύγει στη γνωστή της πρακτική, αυτή της συγκάλυψης και για αυτήν την υπόθεση, όπως επίσης να μην τολμήσει να φορτώσει στις πλάτες των βιοπαλαιστών αγροτών και του ελληνικού λαού τα «σπασμένα» από το «φαγοπότι» του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως φαίνεται ότι σχεδιάζει να κάνει».

Νέα Αριστερά: «Κύριε Μητσοτάκη, σπείρατε τη χειρότερη εκδοχή του παλαιοκομματισμού- Δρέψτε τώρα τους καρπούς σας»

Τά πυρά του στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στρέφει και ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποιος με ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για καθεστώς αδιαφάνειας και διαφθοράς της κυβέρνησης.

«Η παραίτηση του κυρίου Βορίδη και τριών υφυπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποκαλύπτει το προφανές: το «επιτελικό κράτος» του κυρίου Μητσοτάκη είναι ένα καθεστώς αδιαφάνειας και διαφθοράς. Ας μην τολμήσει η κυβέρνηση να παρουσιάσει τις παραιτήσεις αυτές ως ένδειξη «ευθιξίας» και της πρόθεσής της να πέσει «άπλετο φως στην υπόθεση». Αυτά τα έχουμε ξανακούσει. Στο σκάνδαλο των υποκλοπών και στη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών. Η παραίτηση των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έρχεται υποχρεωτικά υπό το φως των εξελίξεων της δικογραφίας – φωτιά που διαβιβάστηκε στη Βουλή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που ναρκοθετεί την αγροτική παραγωγή της χώρας μας και καταλύει κάθε κανόνα μιας ευνομούμενης Πολιτείας. Αυτό είναι το καθεστώς της Δεξιάς: πελατειακές σχέσεις, κυνισμός της εξουσίας και η αντίληψη ότι το κράτος είναι το «χωράφι» μας. Κύριε Μητσοτάκη, σπείρατε τη χειρότερη εκδοχή του παλαιοκομματισμού. Δρέψτε τώρα τους καρπούς σας».

Πλεύση Ελευθερίας: Με επιμονή η Ζ. Κωνσταντοπούλου κατάφερε να έρθει η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή

 «Με επιμονή και επιμονή, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να φτάσει στη Βουλή η δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, παρά τις συνεχείς καθυστερήσεις και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πλεύση Ελευθερίας. 

   Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, «”δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ακούμε και δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν βλέπουμε” σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της χθες το απόγευμα, για τον αδικαιολόγητο χρόνο που καθυστέρησε να φτάσει η δικογραφία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (στην Αθήνα) στη Βουλή, στην Αθήνα επίσης, αλλά και τις μεθοδεύσεις καθυστέρησης της πρόσβασης των βουλευτών στη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ».  

   «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει τερματίσει τις επινοήσεις, τις μεθοδεύσεις, τα τεχνάσματα, τις λοβιτούρες, για να μην καταστεί προσβάσιμη η δικογραφία που αφορά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ένα σκάνδαλο-οικονομικό έγκλημα ολκής, σε βάρος των συμφερόντων του eλληνικού Δημοσίου, σε βάρος των συμφερόντων του eλληνικού λαού, σε βάρος της διαφάνειας και της χρηστής λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, σε βάρος και των κονδυλίων που εκταμιεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

   Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται: «Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας την Παρασκευή 20/6/25 επικοινώνησε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Αδειλίνη για να ενημερωθεί σχετικά με την δικογραφία, η οποία είχε διαβιβαστεί από τις 19/6/25 από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αντί να φτάσει στη Βουλή βρισκόταν στο γραφείο της κας Αδειλίνη. Ήδη από τις 20/6/25 η Ζωή με δηλώσεις της είχε καταστήσει ξεκάθαρο, ότι η κυβέρνηση ροκάνιζε τον χρόνο με προφάσεις, για να προετοιμαστεί και εμπόδιζε με μεθοδεύσεις την διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή, κατά παράβαση του Συντάγματος. Την Τετάρτη 25/6/25, κι ενώ είχε δεχτεί αλλεπάλληλες αήθεις επιθέσεις από κυβερνητικούς υπουργούς και βουλευτές αλλά και από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, η Ζωή, με τρεις παρεμβάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής ανάγκασε την κυβέρνηση να ανακοινώσει τη δικογραφία στη Βουλή στις 9 το βράδυ, με καθυστέρηση 6 ημερών. Παρ’ όλα αυτά, όπως αποκάλυψε η ίδια, η Ειδική Γραμματεία του προέδρου της Βουλής δεν επέτρεπε στους βουλευτές να έχουν πρόσβαση στη δικογραφία. Μέχρι τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 26ης Ιουνίου 2025, η Πλεύση Ελευθερίας δεν είχε αποκτήσει πρόσβαση στη δικογραφία και μόλις μία ώρα μετά τις δηλώσεις της Ζωής και 7 ημέρες αφότου είχε σταλεί από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, μπόρεσαν τελικά οι βουλευτές να αποκτήσουν πρόσβαση στην επίμαχη δικογραφία, υπό προϋποθέσεις. “Η Πλεύση Ελευθερίας έχει υπομονή, έχει κυρίως όμως επιμονή και ξέρει πάρα πολύ καλά, ότι η Αλήθεια στο τέλος πάντα βγαίνει κι εμείς είμαστε εδώ ακριβώς για να φωτίσουμε την αλήθεια σε αυτήν την πάρα πολύ βρώμικη υπόθεση”» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αυτή τη βρωμιά και τη διαφθορά θα την καθαρίσουμε-Θα πάμε μέχρι τέλους»

«Μια κυβέρνηση βουτηγμένη στη βρωμιά και τη διαφθορά προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της και να διαχειριστεί την κρίση με δειγματοληπτικές παραιτήσεις» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, αναφερόμενη στις εξελίξεις σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επισήμανε: «Όσα έχουμε ήδη δει και ακούσει, δεν είναι ούτε η κορυφή του παγόβουνου μπροστά σε αυτά υπάρχουν. Αυτή η βρωμιά και διαφθορά είναι που καταχρέωσε και κατέστρεψε τη χώρα. Αυτή η βρωμιά και διαφθορά είναι που σκότωσε τα παιδιά στα Τέμπη. Σαν σήμερα, το 2015, η Βουλή των Ελλήνων, με εμένα πρόεδρο, αποφάσισε ότι ο λαός, οι πολίτες, θα αποφασίσουν για τη μοίρα τους. Και οι πολίτες στις 5 Ιουλίου του 2015 αποφάσισαν να πουν ΟΧΙ σε αυτή τη διαφθορά, ΟΧΙ σε αυτές τις βρώμικες κυβερνήσεις».

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι «κάποιοι τότε πρόδωσαν, καταπάτησαν, στραγγάλισαν αυτό το ΟΧΙ, που ο λαός, οι πολίτες, το είπαν με την ψυχή τους».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω στους πολίτες αυτής της χώρας και στους νέους και στις νέες, να κρατηθούν γερά από τις αρχές τους, να ξέρουν ότι εγώ είμαι εδώ, η Πλεύση Ελευθερίας είναι εδώ, και αυτή τη βρωμιά, αυτή τη διαφθορά, θα την καθαρίσουμε. Θα πάμε μέχρι τέλους. Θα δώσουμε την αλήθεια σε όλη της την έκταση, στους πολίτες. Θα φέρουμε τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.

Μην ακούτε αυτούς που προσπαθούν να δολοφονούν χαρακτήρες, αυτούς που προσπαθούν να σπιλώνουν εκείνους που αγωνίζονται, εκείνους που η διαφθορά και οι διεφθαρμένες εξουσίες τους φοβούνται.

Είμαστε εδώ για τους πολίτες και αυτή η διεφθαρμένη Κυβέρνηση, αλλά και όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Όχι απλώς στο σπίτι τους, αλλά και στη φυλακή. Και στο επίκεντρο θα έρθει ξανά ο κόσμος, ο πολίτης, οι άνθρωποι, οι νέοι».

Κίνημα Δημοκρατίας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταρρέει υπό το βάρος της διαφθοράς και της συγκάλυψης

Από την πλευρά του, το Κίνημα Δημοκρατίας, κάνει λόγο για επιβεβαίωση ότι το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μια παραφωνία, αλλά  ο καθρέφτης ενός συστήματος εξουσίας που λεηλατεί το δημόσιο χρήμα. Η χώρα χρειάζεται ρήξη με τη διαπλοκή, λέει το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταρρέει υπό το βάρος της διαφθοράς και της συγκάλυψης. Με την παραίτηση του Μάκη Βορίδη και τριών ακόμη υφυπουργών επιβεβαιώνεται ότι το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μια “παραφωνία” σε μια δήθεν αποτελεσματική διοίκηση, αλλά ο καθρέφτης ενός συστήματος εξουσίας που λεηλατεί το δημόσιο χρήμα. Η ευθύνη δεν είναι μόνο ατομική. Είναι συλλογική και αφορά πρωτίστως τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ίδιος όρισε και διατήρησε στη θέση τους πρόσωπα που τώρα παραιτούνται υπό το βάρος του τεράστιου σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μέχρι να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχημάτισε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, οι συγκεκριμένοι Υπουργοί της ΝΔ έκαναν όχι μόνο τους ανήξερους, αλλά μας κουνούσαν και το δάκτυλο! Το Κίνημα Δημοκρατίας απαιτεί πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο για τα πρόσωπα, αλλά για τις πρακτικές. Η χώρα χρειάζεται ρήξη με τη διαπλοκή και νέα πολιτική ηγεσία που δεν εξυπηρετεί συμφέροντα. Χρειάζεται Δημοκρατία, Διαφάνεια και Δικαιοσύνη. Κι αυτό δεν μπορεί να το προσφέρει καμία κυβέρνηση που φεύγει μόνο όταν την προλάβει το σκάνδαλο».

Ελληνική Λύση: Να παραιτηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός – Δήμευση των πρεριοσικαών στοιχείων των εμπλεκομένων

Την παραίτηση του πρωθυπουργού για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ζήτησε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Στο επιτελικό κράτος της ΝΔ υπεύθυνος είναι ο πρωθυπουργός. Όσες παραιτήσεις υπουργών και να έχουμε, την ευθύνη από πάνω του δεν μπορεί να την πετάξει ο πρωθυπουργός. Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή τόνισε τα αυτονόητα. Δήμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης και, το κυριότερο, να μην παραμείνουν ούτε μια ημέρα παραπάνω στην διακυβέρνηση του τόπου.

Γεμάτη σκάνδαλα η κυβέρνηση, γεμάτη διαφθορά και το κυριότερο, όσους και να θυσιάσει ο πρωθυπουργός, δεν μπορεί να αποσείσει από πάνω του την συνολική ευθύνη. Φταίει ο ίδιος και είναι υπαίτιος και υπεύθυνος για το έγκλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο ίδιος προσωπικά».

Διαβάστε επίσης:

ΟΠΕΚΕΠΕ: Γαλάζια δυσωδία – Η απειλή στον Τσιάρα, το γεύμα σε ακριβό ρεστοράν, και το «τι δουλειά έχουμε εμείς στο μπουρδέλο αυτό ρε μαλ@κα;»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκαν Βορίδης και οι υφυπουργοί Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης και Μπουκώρος

KKE: «Ναι» στην δημοσιοποίηση των πρακτικών του Συμβουλίου Αρχηγών της 6ης Ιουλίου 2015

ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 08:03
Exit mobile version