Αγρίνιο: 21χρονος απανθρακώθηκε σε τροχαίο, τραυματίστηκαν 3 άτομα - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο (Photos/Video)
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος, το βράδυ του Σαββάτου, στο Αγρίνιο, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε έπεσε σε χαντάκι, μετά από σύγκρουση με βαν, και τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο νεαρός απανθρακώθηκε. Από το φλεγόμενο όχημα βγήκε τραυματισμένη και μια νεαρή γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Στο σημείο έσπευσαν επιτόπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι και οι οδηγοί του άλλου οχήματος.
«Λύγισαν» οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο
Σύμφωνα με το sinidisi.gr, στο Νοσοκομείο Αγρινίου -όπου κλήθηκαν οι οικείοι του αδικοχαμένου 21χρονου- για να τον αναγνωρίσουν, επικράτησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.
Οι γονείς του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εργαζόμενοι στη νοσηλευτική μονάδα και η τραγική είδηση συγκλόνισε τους πάντες.
Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης, η Εθνική Οδός Αντιρρίου Ιωαννίνων έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές.
Το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας διενεργεί έρευνες για να διακριβώσει τα αίτια της τραγωδίας.
Το μόνο βέβαιο είναι πως τα οχήματα κινούνταν από αντίθετες κατευθύνσεις και μετά τη σύγκρουση, το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος εκτινάχθηκε και κατέληξε σε χαντάκι, περνώντας τις προστατευτικές μπάρες πριν τυλιχτεί στις φλόγες.
Διαβάστε επίσης:
Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα