ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 06:55
MENU CLOSE

Μαρκόπουλος για την αγωγή Κασσελάκη: Μέσα από τη θεσμική οδό η απάντηση, η αλήθεια θα αναδειχθεί στο δικαστήριο

09.07.2025 18:06

Μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, στην κατάθεση αγωγής του Στέφανου Κασσελάκη κατά του ίδιου, για τα σχόλιά του για «περίεργες μπίζνες» του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση Μαρκόπουλου

«Από σχετικά δημοσιεύματα πληροφορήθηκα ότι ο κ. Κασσελακης, αρχηγός του κινήματος Δημοκρατίας- καταδικασθεις από την ελληνική Δικαιοσύνη για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες σε ποινή 30 μηνών με αναστολή και 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο-, προχώρησε στην κατάθεση αγωγής εις βάρος μου. Είναι φανερό ότι από την πλευρά του κ. Κασσελακη υφίσταται αδυναμία αντίληψης της πραγματικής διάστασης του νοήματος των δηλώσεων μου. Ας είναι.

Ο καθένας βέβαια, πολιτευεται και δρα όπως μπορεί και αντέχει. Η δική μου στάση, ωστόσο παραμένει ακλόνητη: Η απάντηση σε αυτή την αγωγή θα δοθεί καταλυτικά και εμπεριστατωμενα εκεί που αρμόζει, δηλαδή στο αρμόδιο δικαστήριο. Μέσα από τη θεσμική οδό και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, η αλήθεια θα αναδειχθεί και το δίκαιο θα αποδοθεί, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος».

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Πήγε στη Λιβύη ο κομάντο του γλυκού νερού, ο κ. Πλεύρης και του έκανε push back ο Χαφτάρ

Απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Μετά την ύβρη έρχεται η Νέμεσις, να ξεπλυθεί όποιος είναι λερωμένος – Χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης

Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Προανακριτική και εξεταστική μπαίνουν στο ζύγι και επεξεργάζονται» – Πυρά στην αντιπολίτευση για Λιβύη

ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 06:53
Exit mobile version