Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Η Ελλάδα δέχεται μία κανονική επίθεση. Αυτό δεν είναι απλά κυκλώματα δουλεμπόρων. Αυτό είναι ένα οργανωμένο σχέδιο από την πλευρά της Λιβύης, ίσως για πολιτικούς λόγους».
Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα σχολιάζοντας την επικαιρότητα στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» με τον δημοσιογράφο Βασίλη Αδαμόπουλο. Ο υπουργός Υγείας αναφορικά με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού σχετικά με τις μεταναστευτικές ροές από τη Λιβύη είπε μεταξύ άλλων:
«Όταν έρχονται 1.500 – 2.000 άτομα την ημέρα από τη Λιβύη στην Κρήτη και στη Γαύδο, θεωρώ απολύτως αυτονόητη την εξαγγελία του κυρίου Πρωθυπουργού».
Αναφορικά με τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το μεταναστευτικό είπε ότι τον εντυπωσίασε η στάση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου που μίλησε για ανοιχτά σύνορα και σοκαρίστηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκη που ανέφερε ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε το άσυλο:
«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση η στάση της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η οποία άρχισε να φωνάζει για ανοιχτά σύνορα και να έρχονται στην Ελλάδα όσοι θέλουν. Εμένα με σόκαρε η στάση του ΠΑΣΟΚ. Ο κύριος Ανδρουλάκης ήταν εκεί για να ψέξει τον κύριο Πρωθυπουργό γι΄ αυτή του την απόφαση, για να του πει ότι δεν γίνεται να σταματήσουμε να χορηγούμε άσυλο και διάφορα τέτοια. Η στάση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σύμφωνη με τη λογική. Το ΠΑΣΟΚ χθες δια του κυρίου Ανδρουλάκη τάχθηκε στην πραγματικότητα υπέρ των ανοιχτών συνόρων».
Διαβάστε επίσης:
Ο ΙΣΑ ζητά την αναπροσαρμογή της αμοιβής της ιατρικής επίσκεψης από τον ΕΟΠΥΥ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.