Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα υπέροχο σνακ για το πρωινό ή για ελαφρύ βραδινό γεύμα, ιδανικό για μια μέρα στην παραλία, στο πικ νικ στην εξοχή και στην εκδρομή, που ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα.
Για τη γέμιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι υλικά σας αρέσουν, να τα αναμείξετε με μαγιονέζα ή κρεμώδες τυρί για να μπορέσετε εύκολα να γεμίσετε τις μπαγκέτες με έναν από τους τρόπους που προτείνουμε.
1 μεγάλη μπαγκέτα
100 γραμμάρια λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και κομμένες
200 γραμμάρια φρέσκια ρόκα
2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένες σε φέτες
100 γραμμάρια προσούτο ή ζαμπόν, σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα πέστο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
– Μπορείτε να ψιλοκόψετε όλα τα υλικά για τη γέμιση, να τα ανακατέψετε με τη σάλτσα και να τοποθετήσετε την κρεμώδη γέμιση μέσα στα ανοίγματα της μπαγκέτας με κουτάλι ή με τη βοήθεια ενός κορνέ.
– Άλλες ιδέες υλικών για τη γέμιση είναι σοταρισμένα κομμάτια λουκάνικου, σοταρισμένα μανιτάρια με σκόρδο, τριμμένη γραβιέρα, περισσεύματα ψητού κοτόπουλου ή γαλοπούλας, ελιές, τοματίνια, μαγειρεμένο σπανάκι με κομμάτια φέτας, πιπεριές κτλ.
Διαβάστε επίσης:
Αφράτη γιαουρτόπιτα με σιρόπι λεμονιού
Μπαρμπούνια τηγανητά με σάλτσα ντομάτας
Σικελικό ζελέ (πουτίγκα) καρπούζι χωρίς ζελατίνη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.