Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η κυβέρνηση του Ιράν επιβεβαίωσε ότι θα διεξαγάγει νέες συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας με τους Ευρωπαίους.
Συγκεκριμένα, οι συνομιλίες θα διεξαχθούν με τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Βρετανία, σχήμα γνωστό ως E3, μετέδωσε σήμερα (21/7) η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη εκπρόσωπο της ιρανικής διπλωματίας.
«Κατόπιν αιτήματος των ευρωπαϊκών χωρών, το Ιράν δέχτηκε να διεξαχθεί νέα συνεδρίαση για συνομιλίες», εξήγησε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Εσμαΐλ Μπαγαεΐ, σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση.
Διαβάστε επίσης:
Συρία: Ο Σάραα παρέλαβε την έκθεση για τις σφαγές των Αλαουιτών
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.