Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα αρκετά επικίνδυνο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (20/7) σε παραλία των Χανίων, καθώς νεαροί σκαρφάλωσαν στο κατάρτι ενός βυθισμένου ιστιοφόρου και βούτηξαν από εκεί στη θάλασσα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του zarpanews.gr, οι νεαροί σκαρφάλωσαν μέχρι την κορυφή του βυθισμένου πλοίου, στην παραλία του Βλητέ στα Χανιά, για να κάνουν μία επικίνδυνη βουτιά.
Ευτυχώς οι νεαροί δεν τραυματίστηκαν και γλίτωσαν τα χειρότερα.
Οι άνθρωποι που βρισκόταν στην παραλία, παρακολουθούσαν έντρομοι τους νεαρούς, να σκαρφαλώνουν και να βουτάνε στο νερό.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.