Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νέα κόντρα με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε στη Βουλή η οποία είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρος.
Στη συζήτηση της άρσης ασυλίας του γαλάζιου Λευτέρη Αυγενάκη για το γνωστό επεισόδιο στο αεροδρόμιο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επιτέθηκε στον ανεξάρτητο βουλευτή, προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες για να τον κατηγορήσει πως έδωσε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο Κυρανάκη για τον ελληνικό σιδηρόδρομο.
Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς του βουλευτή ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, της είπε: «Εγώ λέω την αλήθεια, εγώ δεν κάνω καριέρα πάνω στους νεκρούς. Είσαι ξεφτιλισμένη!». Τον επίμαχο χαρακτηρισμό επιβεβαίωσαν βουλευτές που ήταν παρόντες στην αίθουσα της Ολομέλειας που έλεγαν πάντως ότι ο Κωνσταντίνος Φλώρος της φώναξε: «Άντε μωρή ξεφτιλισμένη!».
Η ίδια η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας από βήματος ανέφερε πάντως πως ο βουλευτής την αποκάλεσε «μαλακ@@@μένη»!
Τη διαγραφή του χαρακτηρισμού από τα πρακτικά ζήτησε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργαντάς, γεγονός με το οποίο διαφώνησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Διαβάστε επίσης:
Νερό: Σύσκεψη στο Μαξίμου για τη διαχείριση των υδάτων, υπό την ανησυχία της λειψυδρίας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.