Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το είχαμε ξαναγράψει ότι η δουλειά που αναλαμβάνει ο Κώστας Σκρέκας ως γραμματέας της ΝΔ μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς –είναι νόμος της… φύσης –, όταν ένα κόμμα γίνεται κυβέρνηση, ο μηχανισμός του αδυνατίζει.
Οι πληροφορίες, λοιπόν, λένε ότι ενόψει του φθινοπώρου και των εκλογών για τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ επικρατεί μέγας χαμός, διαγκωνισμοί, εσωτερικές έριδες και αντιπαλότητες που αρχίζουν από επίπεδο… απλών μελών και φθάνουν μέχρι βουλευτές.
Ενόψει τούτων ο Σκρέκας έχει αρχίσει τις περιοδείες και τις επισκέψεις στην περιφέρεια, για να δει την ατμόσφαιρα και να παίξει, όπου χρειαστεί, τον ρόλο του ειρηνοποιού, ώστε να λυθούν οι εντάσεις χωρίς… παρεπόμενα.
Και όλα αυτά χωρίς να ληφθούν υπόψη τα… νέα πάθη που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς ειδικά σε αγροτικές περιοχές υπάρχουν πολλοί που αισθάνονται ριγμένοι και θέλουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.
Διαβάστε επίσης:
Αδήλωτα εισοδήματα ψάχνει η… Τεχνητή Νοημοσύνη
Επιμένει για το μπάζωμα στα Τέμπη ο Γεωργιάδης με νέα θεωρία από το… Περιστέρι
Δούκας για Παλαιστίνη: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε τον δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.